2009-10-11

Walking with Dinosaurs och nya boots...

Igår var vi i Göteborg. Anledningen var ju att dinosaurierna skulle showa på Scandinavium. Barnen är dinosaurietokiga och lite av småexperter på allt om dinosaurier så detta besök var lite av ett måste. Jag valde att avstå för det var ganska dyrt (500kr) för något som jag kände så där för. Barnen gick med sin pappa och farbror och hade en grabbdag.

Jag valde att gå runt i stan istället. Ha ha ha- vilket misstag att inte gå med på showen! 500 kr hade ju varit billigare för mig än några timmar på stan. Hittade äntligen mina drömstövlar och slog givetvis till!


Mina nya ursnygga boots, boots. Är ju visserligan en kopia på Acnes Pistol modell. Men vilken kopia! Billigare och minst lika snygga. Från Ten points.

3 kommentarer:

ida sa...

Jag har likadana! Helt klart mer prisvärda än "originalet" :)

Caroline sa...

Gillade barnen showen? Vi hade planer på att åka dit, men de glömdes bort. Den verkade vara påkostad.
Grattis till stövlarna! :)

Ann sa...

ida: dom är så grymt snygga! jag känner mig så cool i dom. fast säger man så, låter det lite småtöntingt.;)

ha det fint!caroline: jag var ju inte med och min man är som män. jo då- det var bra fick jag till svar.
och mina barn är ganska vana vid häftiga upplevelser när vi rest runt i världen. inte för att låta märkvärdig så tror jag att det skall till mkt innan dom låter sig imponeras. förstår du vad jag menar?
men jag tror absolut att det var kanonbra. till det priset så var det väl tur det!!! Jag tyckte nämligen att det var tokdyrt.
utomlands kostar nämligen inte sånt här för barn så mkt. man betalar för dom vuxna oftas.

ha det bra!!

kram