2009-06-09

Semesterplaner...

Sitter och kollar på stugor i södra Sverige. Det låter så mysigt med en vanlig enkel vecka utan en massa aktiviteter. Bara vara med varandra och göra "vardagssaker" tillsammas. I lugn och ro. Fast någon annanstans.

Hittade detta fina stenhus i sydskåne. Bra pris och supersnyggt. Ett stort plus är att det inte är en massa pynt och småsaker överallt man måste vara rädd om eller plocka undan.
Trappan ser dock livsfarlig ut! Dom som inredde har nog inga barn.Vad säger du maken "over there", ser det inte mysigt ut? Eller blir det bara Skara Sommarland för oss?;)


9 kommentarer:

Mari sa...

Ser jättehärligt och lagom ombonat ut...tror nog maken faller va?

Kan var gott att komma iväg på en liten avkopplande tripp.

Håller tummarna för er i budgivningen men vilka lustiga säljare, då skulle de ju satt ett högre utropspris om de tror att de kan få så mycket för huset...en del är bra konstiga.

Kram och ha en bra dag!!

Lillan sa...

Ser jättemysigt ut, slå till!

a-k sa...

Ser jättefint ut. Vi har också planer neråt Skåne men kanske inte en hel vecka.

Ann sa...

mari: hoppas oxå att maken gillar!

Vet inte riktigt hur jag vill semestra, bara att jag hatar folksamlingar o trängsel. Då vill jag bara gå hem. Särskilt med små busiga barn i släptåg.

Budgivningen verkar gå trögt. Det är två till som kanske skall bjuda. Men först skall dom kolla en gång till o en skall ev. sälja sitt hus först! Säljarna väntar gärna in dom för dom vill ju ha högre pris. Grr- jag blir snart tokig. Nån gräns måste det väl finnad för hur länge man får vänta??

Kram o ha en bra dag!!


Lillan: visst ser det mysigt ut?? precis min stil o det ser ut så hemtrevligt ut. Förutom den livsfarliga trappan. Tänk Hugge "gå" nedför den??;)

kram på dig o magen!!a-k: kul att hitta stuga som inte är inrett i furu o våningssäng. mysigt det med men det här är bara så fint!

kanske är en vecka på landsbygden för länge? nu blev jag tveksam...

kram o må väl!

a-k sa...

Haha.. nej absolut inte i Skåne, där finns det ju hur mycket som helst att hitta på. För min del beror det väl mest på att vi planerar en 2 veckors semester till Grekland i början av hösten.

martina sa...

Vilket snyggt boende, men håller med om trappan, den ser inte så barnvänlig ut!

Ann sa...

a-k: aha- då förstår jag! just nu skulle jag oxå vilja ha 2-veckors Greklandssemester att se fram emot. Vilket pissommar vi har hittills!

kram


martina: visst är det fint? man måste väl inte ha furu bara för att det är semester?;)
men jag kom på att vi nog kommer att köpa hus o då hinner vi inte åka iväg. men det är ju oxå kul!!

kram

Caroline sa...

Blir det nån resa till Skåne? Maila om du är i de södra krokarna! :)

Ann sa...

caroline: köper vi inte hus så är detta ngt jag verkligen vill.
givetvis hör jag av mig!

kram