2009-06-25

Det blev inget husköp...


Vi köpte inte huset. Vi drog oss ur.

Det var av två orsaker. Hela budgivningen drog ut på tiden och även om vi vann budgivningen så kanske en av säljarna vara med och bjuda i slutet.

Nä- usch vi tröttnade. Dessutom hade priset stigit och jag fick kalla fötter och ville inte till 100%. Känns det inte helt rätt så gör det inte det.

Men det finns andra objekt som vi kikar på. Som jag är VÄLDIGT intresserad av men kanske lite dyrare än vi tänkt. Men gud så fint det är! Men vi får se och räkna lite till.

2 kommentarer:

Ida sa...

Ack, vad trist! fast ändå bra - det kommer alltid nått bättre! Innan vi köpte vårt hus så vann vi budgivningen på ett riktigt renoversingsprojekt - ett 20-talshus som var totalt sönderrenoverat på 80-talet. INGA originaldetaljer fanns kvar. Hur som helst så valde säljaren att sälja till de som la budet under pga att vi inte kunde flytta in direkt utanförst efter 2 månader (man betaler ju vid inflytt och vi var tvugna att sälja innan vi kunde betala). Vi är så grymt glada över att vi inte fick det där huset för strax efter hittade vi ju vårt drömhus :)

Ann sa...

ida: ja visst är det trist men samtidigt så ångrar vi inte att vi drog oss ur. det var inte meningen helt enkelt o kanske var det tur att det drog ut på tiden? det fanns en mening med det sas.

jag är så kräsen och vill ha allt till bra pris. önskar ibland att jag var en sån som bara är glad över att ha ett hus att bo i.

men men det finns som tur är fler hus o vi letar. det är ju lite kul det med.

kram o skön helg!!!