2009-05-23

Pedalhink...

Idag har jag inte gjort så mkt. Har varit i stan och för att kolla in en sak som jag tyvärr inte hittade nånstans. Jag berättar vad det är den dagen jag har hittat den.

Men en sak fick jag tag på att det var en pedalhink från Mio. Det är väl så nära Vipp´s fina hinkar jag kommer så länge jag inte har vunnit på Lotta/Triss/Bingo. (Fast chansen skulle vara enormt mkt större om jag spelade visserligen)


Och så här glad är man när mamma har hittat en så fin sophink. Ja- eftersom hon håller på och fotar den antog barnen att den måste vara någonting utöver det vanliga....


Nej- nu skall jag dricka chai-thé, äta choklad och zappa mellan kanalerna. Trevlig kväll på er!4 kommentarer:

Mari sa...

God morgon!!!

Perfekt med pedalhink, skulle behöva en på dasset. Har en tråkigt jäkla plastsak där som jag iofs pimpat med lite sprayfärg men denna är ju bara så snygg.
Klart att linslusarna vill vara med på bild...det gör inget, bara kul. Fast det kanske inte alltid den som fotar tycker.

Ha en bra dag och kramar från mej!

karola sa...

snygg pedalhink, vill också ha en vipp men men...detta var ju ett bra alternativ :)

Ann sa...

mari: just den här från Mio är faktiskt väldigt fin och billig just nu. kostar bara 99 kr för tillfälllet.
fattar inte att folk betalar så mkt för Vipp. Det är hutlöst mkt för att slänga skräp.

bra dag med dig oxå!


karola: den här duger fint. en vipp kommer nog inte in i det här hemmet. inte om maken får bestämma. ;)

ha det!

a-k sa...

Får nog fota min egen också, inte heller vipp men ganska lik ändå. Tyckte det räckte med vipp tvålpumpen, min kompis som var med när jag handlade den för mina julklappspengar bara skakde på huvudet åt priset.