2009-05-20

Man kanske skulle börja blogga igen...

Tänkte börja med bloggandet igen. Folk bara tjatar och tjatar på mig att återuppta det här.

Nää- skoja bara! Bara maken och söta vänninan men det räckte.

Jag slutade för att jag saknade inspiration att göra fina, bra och intressanta inlägg. Varför försöka när andra gjorde så mkt bättre tänkte jag. Men nu är det slut på såna tankar. Jag skriver om det jag känner för och vi får se vad det blir av det. Det kommer att bli lite mer bredd på mina inlägg annars har jag inget att skriva om. Med bara inredningsinlägg så känns det så himla ytligt. Det var nog anledningen till att jag slutade. Jag kände mig inte nöjd med det hela.

Men vi börjar med lite ytliga saker. Har utökat min "samling" av Lisa Rinnevuo. Älskar hennes tavlor och nu har jag två tavlor.Nya litografin "Sommar" - så fin!


Här brevid den förra. Har varken ramat in eller hängt upp dom på väggen. Tyvärr passar inte bilderna i IKEA´s Ribba så jag måste lämna in dom för inramning.


Det var allt för idag. Syns snart igen!

10 kommentarer:

Mari sa...

Jippi!! Där du ju!! Det var verkligen på tiden.

Klart man ska blogga om annat än heminredning om man känner för det, jag sticker mellan med lite av varje ibland. Min inlägg kan pendla ganska friskt ibland men sån är jag.

Vilka underbara tavlor...nu väcks ett litet ha-begär men ska försöka att lugna ner mej lite med handladet förutom lite på secondhand, hur detta nu ska gå till.

Kram och så kul om du kommer tillbaka!!

Anonym sa...

kul att du är tillbaka!
För att jag ska tycka att det är kul att blogga skriver jag om endast sådant jag har lust med. Försöker man tillfredställa en läsargrupp blir man ju bara stressad. Det ska ju vara kul!

Ann sa...

mari: åh men va kul att fler har saknat mig! inte för att man bloggar för andras skull men det är kul att se lite respons.
Jag antar att man skall blanda lite annars blir det så opersonligt.
Just nu så känns det väldigt kul o lite som i början. Hoppas det håller i sig.

kram o må väl!


hallakulle: tack snälla du! det är kul att vara igång igen.
bäst är det nog att bara köra sitt eget race. annars blir det ändå inte "du".

kram o trevlig helg!

Anna-Karin sa...

Hurra Ann is Back! För min del får du skriva om vad som helst jag kommer ändå hänga här. Det beror nog på att du är så duktig på att bjuda på dig själv och man trivs helt enkelt på din blogg.

Jag skulle nog aldrig kunna skriva om bara inredning, visst det är kul men det finns så mycket annat som lockar också. Just nu är det mycket grönt och en hel del foto. Bloggandet är ju till stor del något man gör för sin eget nöjes skull, om sedan någon tycker det är kul att kika in så är ju det superkul.

Ann jag är verkligen från hjärtat glad om du kommer tillbaks igen.

Kram
A-K

Ann sa...

a-k: åhhh du anar inte hur glad jag blir nu!!!!
hela dagen är räddad o jag känner mig väldigt upprymd nu.
visst bloggar man för sin egen skull men det är kul med respons o lite gensvar.
kul att höra att du gillar min blogg. jag tänker inte på att nån gillar det jag skriver för det är det som poppar upp i huvudet o min vardag som skrivs.

tusen tack för dina värmande ord!!

ha en trevlig långhelg!!!

Caroline sa...

Ja det tycker jag! Välkommen tillbaka!

Ann sa...

caroline: tack söta du! det är skönt att vara tillbaks.

må väl!

Jill sa...

Hej!

Vilken fin blogg du har! Och superfina tavlor!!

Ha en bra dag!
/ Jill

Tessan sa...

KANON, va skoj - jag har följt din blogg läänge ;) *i smyg*
Så jag är jätte-glad att du är tebax!

O precis som jag - blogga om det DU vill, jag har varken spec mycke mode, inredning el dyl på min, men det är MIN blogg o MIN vardag o bloggar nog mest för min egen skull :)

Kram T

Ann sa...

jill: tack så mkt! gillar tavlorna massor. måste bara rama in dom oxå. då kommer det att bli ännu finare.

välkommen tillbaks!tessan: kul med bloggfan! jag blir så oerhört glad över att folk gillar min blogg. alltid kul med visad uppskattning.
och visst skall man skriva om det man vill. det blir enklast så. dessutom är blandning av ämnen roligsta att läsa i längden.

kram o kom åter igen!