2009-02-03

Trött, trött, trött,

Jag har varken gått under jorden eller flyttat ( som jag hade önskat) utan jag har börjat jobba.

Jesus, min skapare vad det är slitsamt att jobba! Är helt slut efter en artbetsdag med hämtning/ lämning på dagis. Det märks att man är lite ringrostig efter att ha varit ledig i ett år.

Nu sitter jag och lär om mig mina gamla arbetsuppgifter ihop med min vikarie. Hon är anställd månaden ut för att lära mig komma in i mina arbetsuppgifter. Konstigt att tänka att för ett år sedan gjorde vi tvärtom- att hon blev upplärd av mig. Inte för att jag har glömt av allt men bra mycket.
I dag t ex skulle jag faxa och lyckades på ett märkligt sätt ha sönder faxmaskinen!! Helt otroligt eller hur? Jag kommer väl in i rutinerna snart och dessutom är det så otroligt kul att vara tillbaks på jobbet.


Här är ett litet sneak-peak på badrummet. Nu är det klart men det var det inte här. Fel blandare och spegel saknas. Återkommer med kort i slutet av veckan.

Ja- nu vet ni vad jag gör. Eller rättare sagt inte gör: sitter vid datorn på kvällarna. Man är rätt så less på att stirra in i en skärm efter en hel dag på jobbet. Men bättring lovas när orken återkommer!9 kommentarer:

Mari sa...

Livet är hårt ibland, kan tänka mej att det går runt i skallen nu, med jobb, renovering, flytt...

Jag jobbar faktiskt nu......himla bra med lilla datorn....skulle inte jobbar journatt för jag går av 9 i morgon bitti sen börjar jag jobba igen kl 12 men har svårt att säga nej.

Badrummet blir ju superfräscht.

Kram och ha det så gott!!

Fröet sa...

Ni får det verkligen så fint i ert nya hus! Håll ut på jobbet - det lättar nog snart ;)

Anonym sa...

Hej!
Det är så jobbigt när man
känner sig så tröt. Är själv
i en trött period nu.

Man blir ju trött av stress också, ni har mycket omkring er då blir man mentalt trött.

Hoppas att du snart ska få lite ny energi och komma in snabbt i jobbet. :) Man degar gärna i hop när man går hemma.


Må så gott! KRAM Malin I&D

Linda K sa...

uj uj uj, jag ser kanske jobb i ett lite för rosa skimmer... :)

Linda K sa...

vad fint det blir, förresten!

Mrs. b sa...

Låter tungt att börja jobba igen efter 1-års ledigt. Men det brukar ju gå rätt snabbt att komma in i det igen.
Men vad avancerat att ha sönder faxmaskinen - hur gjorde du? :-)

Badrummet ser fräscht ut!

Ann sa...

mari: man kan lätt säga att jag är lite snurrig. svårt att lära om sig samtidigt som man tänker på färg, tapet o inflyttning.

hoppas din jobbkväll gick bra o att du mår väl.

kram o ha det fint!!!


fröet: tur att det är kul med jobb o arbetskamraterna för det gör det hela lättare. men trött är jag allt efter en dag på jobbet;)

kram


malin: antar att jag är så trött för det är så mkt omkring mig o att hålla ordning på. svårt när man inte bor hos sig själv heller. men till helgen packar vi ihop o drar!! yeah!!

kramlinda k: trött är jag, men det är som tur är så roligt!!
dessutom känner jag mig lite som en praktikant på jobbet.
du vet- irrar omkring o vet inte riktigt vad jag skall göra.;)

och man kan ju alltid gå lägga sig i tid så man kan sova sina timmar så kanske man inte är så trött.


kram o tack!


mrs: jag har aldrig varit ledig så länge. började jobba några timmar redan efter några månader. maken har varit hemma oxå. så lite ringrostig är jag allt.

jag lyckades stänga till där pappret kommet ut när man får fax så det blev stopp på pappret i maskinen. vi fick inte ut det. måste skruvas isär o servas.;)


kram o ha det!

martina sa...

Kan tänka mig att det är segt att jobba igen... Det ser ut som badrummet kommer bli fint, ska bli roligt att se när det är HELT färdigt... vi beställde bänkskiva idag, som kommer nästa vecka sen kan vi beställa spegel... ha det bra
kram

a-k sa...

Det ser ju ut att bli riktigt snyggt i badrummet. Hoppas du får en riktigt skön helg nu för det vet man ju hur det är när man kommer tillbaks från jobbet efter semestern och inte kommer ihåg ett lösenord. Kan tänka mig hur det är att komma tillbaks efter 1 år.