2009-01-09

Ännu en tur till det blåagula huset...

Nu mina kära vänner ser jag ljuset i tunneln. Jag ser slutet på allt renoverande. Snart är vår långa väntan över och vi skall åter få ett alldeles eget hem igen. Efter att ha varit på vift i över 1 års tid.

Det är nästan att man inte kan tro det. Eller jag kommer inte tro det förrän vi flyttar in. Nästa vecka skall det vara klart (säger hantverkarna alltså) så vi flyttar nästa helg.

Igår inhandlades lite saker till lilla badrummet. Det blev från det stora blågula varuhuset. Att vi bara handlar där är för att man får "mkt för pengarna".Men jag gör mitt bästa för att få det lite personligare än bara standardutseende.

Vi vill inte lägga alltför mkt pengar eller göra alltför personligt.Tanken är ju att vi skall köpa ngt lite större om/när tillfälle ges. Så under tiden passar vi på att bo fint men vi tänker på att det skall vara inrett så att det passar en bred målgrupp. Alltså snyggt till en billig peng.


Badrummet går i svart och vitt. Vit matt kakel på väggen i storlek 20X20 cm. På golvet blir det svart/grått i samma storlek och matta finish.


Nu är jag såååå sugen på att få upp allt och se hur alla inköpen ser ut i dess rätta miljö. Just nu ligger allt i kartonger i vardagsrummet. Imorgon skall jag åka iväg och se hur långt dom kommit med barummet och hur kaklet ser ut uppsatt.
Bilder: IKEA13 kommentarer:

a-k sa...

Det ser finfint ut! Skönt för er att ni får flytta in nästa vecka.

Mari sa...

Va gött att ni snart är klara. Klart att det drar ut på tiden när det är fullt med helgdagar. Man får verkligen mycket för pengarna på IKEA utan att man behöver göra avkall på kvalitet tycker jag iaf. Smart tänkt oxå om ni inte tänkt bo kvar i framtiden......knappt du orkar tänka på en flytt till va?

Kram och ha en bra dag!! Hörs!!

martina sa...

Skönt för er att snart flytta in, vårt badrum är nog färdigt om ca 1 vecka säger dem... hmr 2 v tror snarare jag. Det ser så otroligt litet ut fast det är det ju också på 3 kvm...
Hade vi också känt så att man ska flytta på sig så hade vi också "budjetrenoverat" men nu kör vi på för det är verkligen här vi vill bo. Fast ibland gnäller jag och vill ha ett nybyggt enplanshus ;) Men jag ska lära mig att vara nöjd ha en bra lördag kram

Anonym sa...

Hejsan, jag skulle vilja fråga en grej om Thailandsresan. Kan du mejla mig?
birgi@telia.com

Anonym sa...

Hejsan, jag skulle vilja fråga en grej om Thailandsresan. Kan du mejla mig?
birgi@telia.com

Mamamekko / Vit design sa...

Tusen tack för rösten och dina fina ord! Hade tydligen inte lagt till din blogg på bloggkoll, så har helt missat dina inlägg... Har gått och väntat på att du ska uppdatera, men inte konstigt då när du inte ens var inlagd där, hihi. Hade bara din "vardag i paradiset" blogg där ju. Nu ska jag läsa ikapp allt jag missat hos dig. kram kram

Ann sa...

a-k: tack du- jag tror oxå att det kommer att bli bra. jag är nöjd med mina beslut.

ha det!


mari: det är obeskrivligt skönt att snart få flytta in. det är nästan att jag glömt hur jobbigt det är att packa upp...

det är ju inte så att jag VILL hitta ett nytt hus nu. orkar inte börja om. men om det är fint o prisvärt så glömmer jag nog bort hur jobbigt det är.;)
men helst vill jag bo typ 1 år här. eller mer om vi trivs.

kram krammartina: säger dom 1 v betyder det 2 mao.
vårt badrum är inte heller så stort o vi har badkar o tvättmaskin. vi får se hur det blir. kanske får vi klaustrofobi;)

skönt för er att det känns permanent. vi kan nog inte bo för länge i huset. det finns så mkt förvaring o bara 1 toa/bad.
men för en kortare period så...

kram kramanonym: ok- jag mailar dig!


mamamekko: äsch det var så lite så. det är ju bara så jag tycker o känner för ditt hem.
stil kan inte köpas, det är ngt man har en känsla för. och det har du ju bevisat hemma hos dig.

kram

mia sa...

Jaha ni kämpar på. Duktigt!

Såg du Changeling? Blev precis klar med min tenta så mitt biobesök blir kanske nästa helg. Men jag hoppas den var bra.

Kram Mia

"M" sa...

Äntligen får ni flytta in snart, härligt va? Badrummet kommer att bli superfint, låter ljust och fräscht! Ser fram emot bilder!
Hoppas ni har haft en bra helg! Kram

Anonym sa...

Hej Ann!

Jag hittar inte å mycket på RUSTA. Vårt närmaste RUSTA har så dåligt utbud. :( Men sist hade jag tur då jag hittade lampsladdarna. :)


Hoppas du mår gott!

Kram Malin Inspiration & design

Anonym sa...

Hej! Jag förstår att du lääääängtar!!! :) Tänk när du får sätta klorna i piffningen sen. :)


Ha det fint! Kramar

Anonym sa...

Det var jag som skrev precis. :S

/Malin Inspiration & design

Mrs. b sa...

Åh vad roligt, nu är det inte långt kvar! Hoppas dom håller tiden denna gången!
Förstår att ni längtar, men snart får ni flytta in i ert hus!