2008-01-10

Nu är det inte långt kvar...


Sitter här i min provisoriska blogghörna (undrar varför ingen utmanar mig att visa min mysiga blogghörna?) och känner hur fort tiden rinner iväg.

Maken och barnen har 1 vecka kvar av jobb/dagis!
Det känns lite sorgligt. Inte för makens del, han kan knappt bärga sig innan han får gå på låååångsemester, utan för barnens del.

Dom är inte så ledsna, kanske för att dom inte riktigt förstår hur länge 1 år är.

Jag frågade dom om dom tyckte det kändes lite konstigt eller tråkigt att åka ifrån alla men, nej då.
-vi vill bada varje dag, det är mycket roligare än dagis!
Ok då, det är alltså bara deras lilla mamma som tycker det är lite sorgligt nu.

Inte för att jag har tvivlat eller ångrat mig för 1 sekund men det ÄR lite tråkigt att inte kunna träffa sina nära och kära på 1 år.

Särskilt min allra käraste och äldsta vän, Lillan.
Tyvärr är det ju så att man inte hinner träffas så ofta som man skulle vilja. Det är blir ju så när man har familj, barn och arbete.

Men på lördag skall vi äta middag hos dom en sista gång.

-nu tycker du att det låter väldigt sorgligt när jag skriver "en sista gång" eller hur Lillan?Den här fina stenen fick jag i julklapp av henne. Den skall med till Thailand.
Undrar hur konstig tullpersonalen tycker att jag är när dom scannar min väska och ser att jag har med mig en sten?
7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Vad spännande att flytta till Thailand, om än bara för ett år. Lycka till med allt. /Nadia - som hittade hit av en slump (titta gärna in på min blogg om du har lust http://sicklabeach.blogg.se/)

Lillan sa...

Hej min lilla vän,
Om jag ska vara ärlig så börjar jag känna mig en smula desperat inför detta faktum att du ska befinna dig på andra sidan jorden i ett helt år......
Vi får ta det försiktigt med vinet på lördag annars kan det utvecklas till en total snyftfton är jag rädd.
Kram,kram

Anonym sa...

Usch, blev alldeles tårögd.

jennyk

tina sa...

Hej där!! Tack för den supersnälla kommentaren hos mej!!! Så det är dax snart...förstår att det är lite blandade känslor. Tänk vad underbart att bo där i ett helt år...och sen komma hem och börja inreda ert hem...det kommer bli såååå bra!!! Ha en härlig helg och stoooor kram!! tinaminastina=)

Linda P sa...

Sorry mate! Men du kan känna dig utmanad f.r.o.m. nu då! Jag tänkte att du nog hade så mkt att göra så...

Skön fredag! och inga länkar då, utan då får du göra ett fininlägg om din blogghörna igen... moahahahha

Linda P sa...

Me again: Ååå, ett år går snabbt ska du se!! Ni kan ju hålla kontakten ändå. Men visst, det är såkalrt inte samma sak. usch ja det är svårt att skiljas...

Sanna sa...

Ja, nu är det nära... Förstår att det är blandade känslor när det är dags att flytta "på riktigt". Jag kan bara tänka mig hur länge ni har planerat och grejat inför detta och snart står ni plötsligt på flygplatsen och vinkar adjöss till Sverige. Ett helt år! Ett år fyllt av massa härliga upplevelser med familjen. För att inte tala om solen, maten, bad och... Finns det plats över i någon resväska? Jag vill oxå;)

Ha en trevlig kväll hos vännen!!