2007-07-24

Tårtbak i ottan...

Min lovely make fyller år på fredag och jag har ingen som helst aning vad jag o barnen skall ge honom!!! Han önskar sig en espressomaskin men tyvärr är den liiiite dyr. Men sjukt snygg.


För att göra lite nytta när man är uppe med tuppen så har jag börjat med lite bak inför högtiden. Denna goda Pinocciotårta jäser just i denna stund i ugnen.
Vi får hålla tummarna att den blir bra för barnen leker i köket och vi får hoppas dom inte mixtrar med vreden o höjer värmen.

Nej- nu blev jag lite nervös och får gå och kolla vad mina små (misstänkt tysta) änglar sysslar med.

5 kommentarer:

Mariakoden sa...

Snygg maskin!!!
Men jag har ett recept du borde testa på en typ samma tårta!!!
Det är med Rice Krisp i...å en kola sås emellan...mMMmmFast din ser inte heller dum ut!!! När kan man komma???? Eller så får du posta en bit upp till Piteå!!!
Jobbar du nu eller?????
Själv har jag sem men känner att jag börjar bli lite rastlös.......
Ha det bra!!!
Kram!!
Ps. Återkommer till receptet... Verkar inte hitta det!!!!

tina sa...

Kikar in och lämnar en liten kommentar..brukar titta in här men är urusel på att lämna ett litet spår efter mej! Den där espressomaskinen hade gärna fått en liten plats här hemma på köksbänken...den är så fin och den gör gott kaffe också. Smarrig tårta ....mums!!!
Tina :)

ann sa...

mariakoden: visst är den snygg! Tydligen var det dock inte den han ville ha. Den han ville ha var ÄNNU dyrare. Skall det va´skall det va´anser maken!!
Rice krispiestårtan har jag ätit på jobbet en gång nu när du nämner det. Supergod vill jag minnas. Om du hittar så hör av dig!
Nej- jobbar inte än, börjar lite lätt (halvtid) nästa vecka. Jag är så rastlös av att gå hemma pga av regn o dåligt väder. Maken börjar tröttna på mitt gnäll nu... ;)
ha det bäst!!!

tina: kul att du lämnar kommentar. jag får nog säga likadant: är inne hos dig ofta men orkar/hinner inte skriva. Espressomaskin är sååå snygg men såååå dyr. Nu vill han ha en båt i födelsedagspresent. Vi får se....;)

Förresten såg tårtan bra ut när jag tog ut den. Har fryst in den och garnera på fredag.

Mariakoden sa...

Hoppas ni smaskar mycket tårta å godis idag...så slipper jag ha "dåligt samvete" om jag är lite onyttig i helgen!!! Vem fyller år??? Eller har ni "bara" fest=)?
Vilken exklusiv man du har=)!!! Men det är bra att de har höga krav=)
Ha det BÄST! Kram från mig!!

ann sa...

mariakoden: maken fyller år 27:e juli (fredag) därav allt bakande.
När det gäller mat o teknik är min man kräsen. Då förstår du att en espressomaskin är viktig för honom ;)
Japp- här har det snaskats godis. Fick be maken gömma för att jag inte skulle äta upp 1,2 kg godis.
ha så kul i "dansande Piteå". låter helkul!
kram kram!