2007-04-25

Här är jag...

Har inte skrivit på ett tag, utan har mest suttit hemma och deppat över gråa hårstrån.
Nej, det är ju inte ett dugg sant! Bryr mig inte nämnvärt över det (har ju ryckt bort skitstrå´t) och låtsas som om det aldrig har hänt. Syns inte- finns inte!Nej, ärligt talat så har jag har jag VAB:at. Varit hemma på förmiddagen och jobbat eftermiddagen. Så skulle man ha det jämnt, underbart att få duscha och fixa iordning sig i lung och ro. Nackdelen är att pappershögen är ju lika stor (om inte större för tråkiga uppgifterna verkar hamna där det inte finns ngn som protesterar) när jag kommer till jobbet så jag jag måste jobba dubbelt så mkt.

PS. Funderar på att köpa en ny orkidée- antingen grön el. vit. Vita har jag alltid haft så det får nog bli en grön. Fräscht. Vårfräscht.


6 kommentarer:

Mariakoden sa...

Jag har åxå fått gråa hårstrån....
=(
Det blir bara fler o fler gråa hårstrån...inte kul alls...
Vi som är så unga!!!!!! =O

ann sa...

mariakoden: jag antar att dom (hårstråna) vill vistas i en vacker o "hippt" miljö och inte har fattat att vi är alldeles för unga ;)

Åsa.S sa...

Snyggt med gröna. Synd att orkideer är såpass dyra, annars skulle jag ha många.

Mia sa...

VAB:at är aldrig roligt. Men bra att du kunnat jobba lite iaf. :)

Anonym sa...

Hejsan!
Kom av en slump in på din blogg och tycker mycket om den. Undrar var du köpt den underbara klänningen från inlägget den 21/4??
MVH Marie

ann sa...

åsa s: grönt är skönt ;) Det blir särskilt dyrt när dom hela tiden håller på och dör för en ;)

mia: skönt med mormor som ställer upp för just nu har det varit mkt på jobbet!

anonym: tack nu blir jag jätteglad! den "underbara klänningen" köptes förra sommaren fr. ASOS och är omfärgad till svart (dock blev den grå) ;)