2007-04-16

Back in Sweden igen...

Ja- då var denna familj hemma igen från vår lill-semester i Fredrikshavn. Vi bodde på hotell Scandic för att kunna bada all-day long. Synd att jag inte är så inne på det här med bad. Helst ville jag vara i jacuccin. Tyvärr ville inte barnen det, dom ville åka vattenrutschkanan all-day long.
För att ha haft semester så är man rätt slutkörd. Våra små "änglar" kan hålla igång rätt så bra.
Tro mig- dom är säkert dom mest aktiva ungar ni har hört talas om. Finns det någon som tvekar och tycker att era barn är aktiva så: kom och träffa våra!!
Tur att dom är söta annars hade dom fått vara kvar i Danmark....
Passade på att handla lite. Ny mascara, min gamla var faktiskt slut.
- Diorshow Blackout- ny, begränsad upplaga. Bättre, tjockare och svartare(?) fransar. Ja ja vi får se. Hur kan svart vara "ännu svartare"? Varför säljer dom en "bättre" mascara i begränsad upplaga? Antar att det är för att locka lättlurade (undertecknad) att testa...
- Lancomes Juicy tubes-nr 22 Melon. Jättebra och luktar gott, mmmm melon...

PS: jag skulle nuturligtvis aldrig lämna mina barn i Danmark. Aldrig....

3 kommentarer:

Åsa.S sa...

Välkomna hem till Sverige igen!
Har ni testat Gustafsvikbadet i Örebro? Rekomenderas starkt! De har camping, stugby och hotell. Vi htrde stuga där för några år sen.

Mie sa...

Låter härligt! Ser fram emot en recension av den ännu svartare mascaran;-) Själv använder jag den "vanliga" Diorshowen...

Ha det bra i solen!

ann sa...

åsa: tack tack- it´s good to be back! Nej där har vi inte varit. Bara här i A-sås och Borås som har kanonbra badhus. Billigt också. Tack för tipset!


mie: Har du inte hängt med i svängarna? Nu är det ju Dior Blackout som "gäller" ;) Skämt åsido, den var jättebra, testade imorses men fick på lite väl mkt dock. Den blir ju lite "klumpig" om man drar för många tag. Ha det bra själv!