2007-03-07

Utmaning...

Jag har blivit utmanand av Åsa.

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir utmanade ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet.Bloggaren väljer sex nya bloggare och gör en lista av deras namn.Efter att det är gjort skriver bloggaren en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit utmanade och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.
Det var svårt tycker jag, inte för att jag inte har underligheter utan jag har så många att jag inte vet vilka jag skall vädra här!

* Jag är sjukt livräddd för grodor. Paddor skall vi inte tala om, får rysningar bara jag skriver ordet...
* Jag tycker det är oerhört tråkigt att gå till sandlådan och leka med barnen. Vill hellre sitta i soffan och läsa en bra bok och ha det lungt och skönt. Vill hellre göra "nyttiga saker" med dom typ baka. Inte Årets-mamma-kandidat här inte...
* Älskar fika o godis. Kan äta hur mkt godis som helst på helgerna. Är jag på café och är lite hungrig tar jag en stor bakelse istället för macka.
* Hatar att bli tillrättavisad. Det leder till det andra: hatar att ha fel. Vet inte varför men jag blir lite "putt" på folk som tillrättarvisar mig, tycker att dom är en besserwisser.
* Är väldigt bortskämd för jag är enda barnet och mina föräldrar är konflikträdda och gav mig det jag ville ha bara jag inte blev arg på dom. Jag utnyttjade detta ofta.
* Har overkligt dåligt lokalsinne och kan absolut inte läsa karta helller. Kartor säger mig ingenting.

Herregud jag verkar vara en galen typ! Galen OCH tråkig. Men jag är bara ärlig, och det här var bara toppen av isberget...ha ha.
Tyvärr såg jag att dom jag ville utmana redan hade blivit utmandade så det är inte så mkt att göra ngt åt...

2 kommentarer:

Åsa.S sa...

Du verkar ju vara riktigt normal tycker jag!

ann sa...

åsa s. usch jag skäms lite, men alla har vi väl våra dåliga sidor?