2007-03-30

Nya Amelia...

Köpte Amelia idag, brukar inte göra det men idag var det med en film som verkade lättsam och rolig: The Upside of Anger.
Nån som sett den?
Tänkte ge den till svärmor när jag sett den ikväll så kan hon titta på den imorgon när både jag o maken skall bort igen.
Iallafall, när jag bläddrar lite i tidningen så läser jag att Ann Söderlund har ett nytt program Saras mat, dom skall laga god och nyttig mat för kroppen. Samtidigt som jag slöläser tidningen så är TV på och ovannämda program startar. Mysko va??


Hon har börjat blogga för Amelia och jag måste tipsa er om denna hysteriskt roliga kvinna och hennes liv med 3 barn och allt som hör livet till.
Bilder: Amelia

4 kommentarer:

Åsa.S sa...

Jag nappade på en prenumeratin på Amelia, jag fick ingen film med tidningen... :-(

ann sa...

åsa s: jag har också råkat ut för detta "dilemma": som prenumerant får man inga såna gåvor, dom är till för att locka nya kunder. Idiotiskt tanke, för man borde ju belöna prenumeranter så man prenumerera!

AnnicaB sa...

Tänk så olika man kan tycka. Jag klarar bara inte av Ann Söderlund. Hon är stå tafatt och mesig med sina barn att jag får dåndimpen. Hon hade väl ett program Söderlund och Bie.... där ungarna fick göra vad som helst och hon bara stod och flinade i mitten, som ett miffo. Gjorde ALDRIG som rådgivaren föreslog utan mesade till det mest hela tiden.

Nä tack :)

ann sa...

annicab: tur vi är olika, annars hade hon bara haft mig som tittare ;) Visst är hon vimsig och det är så skönt att se att inte alla är så duktiga och präktiga, det får mig att känna mig duktig och ha full koll ;)