2007-03-14

Inte mkt som händer här inte..

Har inte hunnit skriva mkt pga att folk är sjuka på jobbet = mer jobb åt Ann! Hemma planerar jag ett sjörövarkalas (el. rättare sagt sjörövarslag!) för äldste sonens dagiskompisar. Har fått en massa sjörövargrejer att ha till kalaset av pappa. Själv tycker jag att det är hutlöst dyrt och skulle inte köpa pappmuggar/tallrikar med döskallemotiv på som man använder 1 gg.
Nej- för duktiga Ann skall pyssla lite. Bildbevis kommer när jag har gjort färdigt.
Eller så sticker jag ner till Bokia och köper resterande piratsortiment...

7 kommentarer:

Linda K sa...

hemmagjort är bäst, heja!

ann sa...

linda k: jag känner värsta pressen! Partyvilda dagisbarn MÅSTE måste man underhålla annars löper dom amok! Vilken tårta skall jag baka, vilka lekar skall vi köra och fiskdamm måste man ju ha....
Det var ju bara en bebis vi skaffade, nu skall vi underhålla hans kompisar också !!!

Jesper sa...

Det är bara för 2 timmar. Jag drar på Peter Pan på tvn så är det avklarat. Kapten krok är ju sjörövare. Får dom bara rejäla godispåsar så sitter dom still.

Mie, Absolut Guldkant sa...

Ha ha, ja barnkalas får man ont i magen av.. Nu är min minste så stor att det blir på badhuset eller bowlinghallen, tack för det;-)
Lycka till!

ann sa...

jesper: vänta du bara tills dom 2 timmarna har gått! ;)

mie: längtar tills dom kan ha kalas ngn annanstans ;)

Åsa.S sa...

Barnkalas... jag får huvudvärk av bara ordet! Tur min asmåttingar är lite större nu!

ann sa...

åsa s: Ja usch- dessutom är det ju så många kalas som man "måste" hålla. För kompisar, dagis, släkt. Sedan kommer nån som inte kan en viss dag osv...huvudet värker bara jag tänker på det....