2007-01-10

Trötta ögon...

Jag sov superdåligt inatt. Tittade på Tsunami-the aftermatch. För sorgligt och smärtsamt för en småbarnsmamma, antar att det är lika smärtsamt för alla andra också men jag är gråtigare sen jag blev mamma.
Slutade titta och kollade in Greys (inspelad) och där var det en döds/lungsjuk mamma. Grät en massa och när det var dags att sova låg jag och bekymrade mig för vad som skulle hända mina barn om jag dog.
Därav mina trötta röda ögon.
Dessutom har jag linser och glasögon är inget alternativ just nu för mina barn har haft sönder dom och jag har fått tejpa ihop. Men nu är det slut på trasiga brillor och jag är på jakt efter nya.

7 kommentarer:

Lillan sa...

Hej Annsan,
Låter inget vidare men du är säkert söt ändå :)
Insåg mina begränsingar och hoppade Tsunamiprogrammet.
Såg på en brittisk drama på 1:an istället.
Kram
Lillan

tasstaylor sa...

lillan: smart av dig! Vet inte varför jag "måste" kolla på sorgliga öden/filmer. Jeppe inser också sitt bästa o kollar ALDRIG där barn tar skada el. liknande.
Jag har röda bakfylleliknande ögon, vet inte hur sött det är, men tack ändå ;)

Linda K sa...

usch så där håller jag också på och ångestar mig alldeles för ofta. har också blivit mer snyftbenägen sen jag blev mamma.

Mie*, absolutguldkant sa...

Åååå jag är oxå sån och visst blev det värre när man blev mamma..

Grät först åt mamman i Grey's o sen bytte vi till Tsunami-programmet o jag fick gå därifrån för jag fixade det inte:-(

Skurade duschavloppet istället;-)

tasstaylor sa...

linda k: jag lipar av allt nu för tiden;djurfilmer, tecknat, lyckliga/sorgliga filmer sångtexter u name it;)

mie: ja igår var det mkt känslosamt på TV men det ledde ju till att du fick avloppet städat ;)

jenny sa...

den tittade jag inte på, visstre jag skulle bli ledsen och jag har varit tillräckligt ledsen. Vi tittade istället på en rolig film "My ex - G girlfrien" en härlig film som fick mig skratta och tänka på nåt annat. kram

tasstaylor sa...

jenny: du är också klok och avstod. Jag tittade mest för att det är alltid kul för mig att se bilder från Thailand. Vi skulle ev. ha rest till Thailand,Khao lak om jag inte blivit gravid. Ja vad skall man säga...ödet är förunderligt. Ja en rolig film muntrar upp och du verkade defenitivt ha behövt det. kram kram